katSus: katolički portal za spajanje partnera, razvijen prema austrijskoj licenci kathTreff.org

Licencu izdao kathTreff.org:

osnivač: Dr. Martin Kugler
Möllwaldplatz 5; A-1040 Wien.
T. 01/2749898
E. office@kathtreff.org

Partner kathTreff.org za Hrvatsku:

katsus j.d.o.o.
Jurja Ves, III odvojak br. 11
10000 Zagreb
T. 098 1934 762
E. office(at)katsus.org

Partner kathTreff.org za Bosnu i Hercegovinu:

Obrt “Susret”
Višići bb
88307 Višići
T. 063 11 99 23
E. bih@katsus.org


Dizajn i Programiranje by INFOUND.

Temeljno usmjerenje stranice: Online Dating Servis s više različitih ponuda. 
 
Korporativni cilj katSus j.d.o.o.: Bračno posredovanje i organizacija susreta
  
OIB: 60850794910

Godina osnivanja:2014.

Za Bosnu i Hercegovinu: 

Obrt “Susret”

ID: 4329057060006

Godina osnivanja: 2024. 

Informacije o zaštiti podataka
Podrazumijeva se da se u cijelosti pridržavamo svih zakonskih odredbi koje
propisuju zaštitu osobnih podataka – onih, koji bi se mogli iskoristiti da bi se saznao 
identitet nekog od korisnika interneta. U ovo se ubrajaju podaci o imenu i prezimenu, adresi, poštanskom broju grada, broj telefona, itd. To znači da tome ne pripadaju sve one informacije, koje se ne mogu izravno povezati sa stvarnim identitetom korisnika. 
U slučaju potrebe i ukoliko vi sami na našim stranicama koristite personalizirani 
interaktivni e-mail odnosno e-mail naše službe za korisnike, svoje osobne podatke 
dostavljate nam vi sami. Njima se služimo isključivo unutar našeg poduzeća. 
Te podatke ne šaljemo trećim osobama, osim ukoliko to nije potrebno radi realizacije ugovora ili ako bi nas na to obvezivale zakonske odredbe. 
Naše internetske stranice na više mjesta koriste takozvane “kolačiće” ili “cookies”. To su kratki tekstualni podaci koji se prikupljaju na vašem računalu i koje pohranjuje vaš browser. Oni služe tome da vam olakšaju korištenje naše ponude, kako bi ista bila učinkovitija i sigurnija. Usto, “kolačići” omogućuju našim sustavima da prepoznaju vaš browser te da vam ponude posve personaliziranu uslugu.
Ova internetska stranica koristi analitički program Google, to jest analitičke usluge 
tvrtke Google Inc. Taj program (Google Analytics) koristi takozvane “cookies” ili 
tekstualne podatke pohranjene na vašem računalu, koji omogućuju analizu vašeg korištenja internetske stranice. Podaci o načinu njezine uporabe s vaše strane 
(uključujući i vašu IP- adresu) prenose se na server tvrtke Google u SAD-u i ondje pohranjuju. Te informacije Google koristi da bi procjenjivao način na koji koristite ovu internetsku stranicu, da bi vlasniku stranice dostavljao izvješća o vašim internetskim aktivnostima, a vama omogućio neometano korištenje usluga koje ona nudi. I Google smije ove informacije proslijediti trećim osobama ukoliko je to propisano zakonom ili ukoliko ih te treće osobe obrađuju u ime tvrtke Google. Međutim, Google neće ni u kom slučaju vašu IP- adresu povezivati s drugim podacima kojima Google raspolaže. 
Vi možete i spriječiti instaliranje “kolačića” ukoliko na odgovarajući način podesite software svog browsera; međutim, moramo vas upozoriti da u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti sve funkcije ove internetske stranice koje vam ona može ponuditi. Korištenjem ove internetske stranice vi izražavate svoju suglasnost za obradu vaših podataka na gore opisani način i u gore spomenute svrhe. Na našoj internetskoj stranici nalaze se i programi (Plug-ins) društvene mreže Facebook. Njima upravlja isključivo tvrtka Facebook Inc. “Plug-Ins” se mogu prepoznati u okviru pristupa našoj internetskoj stranici kroz logotip Facebooka ili dodatak “Sviđa mi se”. Prilikom pristupa jednoj od naših internetskih stranica koja sadrži neku od opisanih Plug-in mogućnosti, vaš se browser izravno povezuje sa serverima tvrtke Facebook, čime se sadržaji Plug-ina prenose na vaš browser pa se otuda povezuju sa stranicom koju ste odabrali. Tako se informacija o tome da ste posjetili našu stranicu prosljeđuje Facebooku. Ukoliko ste se tijekom vašeg posjeta našoj stranici prijavili (“ulogirali”) preko svog osobnog korisničkog računa, Facebook će moći taj posjet stranici pripisati izravno vašem korisničkom računu. Interakcijom sa Plug- ins – primjerice, klikom na “Sviđa mi se”, ili možda ostavljanjem vlastitog komentara / teksta - odgovarajuće se informacije prenose izravno na Facebook i ondje pohranjuju. Ukoliko ne želite takav prijenos podataka, morat ćete se prije posjeta našoj stranici isključiti (izlogirati) iz svog korisničkog računa kod tvrtke Facebook. Svrhu i opseg preuzimanja vaših podataka od strane Facebooka, kao i način na koji ih oni ondje dalje obrađuju i koriste, te prava koja imaju u vezi s njima i mogućnosti koje vi imate u vezi zaštite podataka iz vaše osobne sfere saznat ćete ukoliko pročitate uputstva Facebooka o zaštiti vaših podataka.
Uputstva o pravu na prigovor i dobivanje obavijesti, kao i o mogućnosti ispravka podataka ili njihovog brisanja

Na vaš upit u pisanom obliku, obavijestit ćemo vas o svim podacima koje imamo pohranjene o vama. Vi imate pravo u svakom trenutku opozvati svoj pristanak za daljnju obradu i korištenje vaših podataka, što za nas važi od trenutka upućivanja opoziva nadalje. Jednako tako, na vaš zahtjev dostavljen u pisanom obliku, izvršit ćemo i ispravak netočnih podataka ili ih po vašoj želji trajno izbrisati.

 

 

Pronađi partnera za život


Postani član