Zajednica za one koji traže partnera s kojim mogu dijeliti vjeru i vrijednosti.

Više o katSusu

Potraga za partnerom kroz katSus

Naše je društvo svakim danom sve pluralnije. Uvjerenja o temeljnim životnim pitanjima sve su različitija, a one koji zastupaju katoličke stavove nije uvijek lako pronaći. Zato je internet, kako kaže papa Franjo, Božji blagoslov! Internet zauzima sve važnije mjesto u našim životima pa je tako postao i važno sredstvo za pronalaženje partnera. On nije zadnja nada, nego izvrsna dopuna. Jer čudni su putevi Gospodnji, kako u stvarnom, tako i u virtualnom svijetu!

Jednostavno a uzbudljivo

katSus je najmjerno jednostavno osmišljen - odmah ćete znati što vam je činiti, čak i ako nemate mnogo iskustva s kompjuterima. Probajte!

Anonimno ali ozbiljno

Korisničko ime koje sami birate i vaš poštanski sandučić omogućavaju da odlučite hoćete li i u kojim slučajevima razmjenjivati osobne podatke. Kao član imate mogućnost čitati profile, pretraživati prema određenim kriterijima, kontaktirati druge uz zajamčenu diskreciju, sudjelovati na forumu u tematskim raspravama, doznati sve o novim događanjima i susretima ili sami osmisliti susret. Kontinuirana pomoć katSus-a jamči potpunu sigurnost.

Ovo je pravo mjesto za vas!

Da, baš za vas! Ova je stranica osmišljena za ljude poput vas, za one koji čeznu za životnim partnerom. Za one koji se ne boje velikih ciljeva, za sve dovoljno hrabre upustiti se u avanturu podizanja obitelji, za one koji obiteljski život žele temeljiti na kršćanskim vrijednostima. Ne bojte se! Pokušajte. Netko čeka baš vas!


Vjeruj u Boga i vjeruj Bogu

Još je Goethe davnih dana rekao "Bog će nam dati oraščiće, ali nam ih neće otvoriti." Vjera u Boga i osobna inicijativa nisu kontradikcija, Gospodin itekako računa na našu predanost u postizanju životnih ciljeva. Ova stranica jedan je od mnogih načina koji vam pomažu da pronađete partnera za život. Bog je sveprisutan, to znači da nije zaboravio ni virtualni prostor. Iskoristite sve mogućnosti koje vam pruža katolička, anonimna sofisticirana platforma.

Svjedočanstva sretnih parova!

»Nađi vremena za smijeh, to je melodija duše. «

Majka Terezija

»U sutonu života bit ćemo suđeni po ljubavi. «

Sv. Ivan od Križa

»Sinovi zemlje svoju ljubav izražavaju ružama, a Gospodin, kao poruku svoje ljubavi, šalje trnje. «

Sv. Terezija Avilska

»Tko je savršen u ljubavi savršen je u duhovnom životu. «

Sv. Toma Akvinski

»Ljubav prema Bogu i ljubav prema bližnjemu dva su krila istih vrata koja se otvaraju i zatvaraju samo zajedno. «

Sören Kierkegaard

»U mjeri u kojoj ljubav u tebi raste, raste i tvoja ljepota, jer ljubav je ljepota duše. «

Sv. Augustin

»Savršena ljubav znači podnositi pogreške drugih, ne sablazniti se nad njihovim slabostima nego se ohrabriti i zbog najmanjih kreposti koje žive, ali ponajprije, ljubav ne smije ostati zatvorena u dnu srca. «

Sv. Terezija iz Lisieuxa

Sve vijesti

Pronađi partnera za život


Postani član