Sanja i Mladen: Božja providnost

Stavi me kao znak na srce, kao pečat na ruku svoju, jer ljubav je jaka kao smrt, a ljubomoratvrda kao grob. Žar je njezin žar vatre i plamena Jahvina.

Pjesma nad pjesmama 8,6

Skeptičnost, kao urođena mana (ili možda vrlina) nije me potaknula na prevelik entuzijazam nakon prijave na KatSus, iako sam imala neprestan osjećaj da mojoj duši nedostaje dio. Dan nakon moje prijave, javio mi se pristojan mladić koji je izrazio želju za korespondencijom. Ubrzo smo shvatili da smo iz susjednih županija, sličnih razmišljanja i moralnih vrijednost. Iako me rezerviranost pratila od početka, počela sam razmišljati o susretu. Nakon 3 mjeseca intenzivnog dopisivanja, ugledali smo se po prvi put. Susret je bio sudbonosan. Znala sam da sam upoznala svojeg budućeg supruga koji će mi postati centar svijeta.

Vjenčali smo se na dan Svetog Josipa.

Zahvaljujem svaki dan Gospodinu na suprugu koji je osoba za koju sam se molila; iskren,ozbiljan, mudar i moralan. Zbog njega sam bolja osoba, zbog njega je moj život postao potpun. U njegovim očima vidim plemenitost, u njegovom dodiru bezuvjetnu ljubav, u njegovom osmijehu blagost, u njegovim riječima skromnost. Pronašla sam svoju srodnu dušu.

Sve priče sretnih parova

Pronađi partnera za život


Postani član