Johannes i Maria

Kad sam u siječnju 2009. prvi put otišla na sastanak kathTreffa, nisam ni sanjala da ću stvarno upoznati svog budućeg muža i tri godine kasnije biti mama! Bila sam skeptična kada mi se Johannes prvi put javio, dijelilo nas je više od 700 kilometara, jer on je živio u prekrasnoj Švicarskoj. Ipak, nešto mi je govorilo da jednostavno moram odgovoriti na njegovu poruku. Bezbroj e-mailova i dva mjeseca kasnije Johannes me po prvi put posjetio u Beču. Samo dva tjedna kasnije, na Uskrs 2009., ponovno smo se susreli, ali ovaj put u Zürichu. Ubrzo je postalo jasno da više ne možemo jedno bez drugoga pa smo se naizmjence posjećivali - malo u Austriji, malo u Švicarskoj. No, brzo sam shvatila da je udaljenost između nas preveliki stres za mene i u kolovozu 2009. odlučila sam odseliti u Švicarsku.
Oboje smo znali da želimo provesti život jedno s drugim, u zajedništvu s Gospodinom, a John me na sam Uskrs 2010., za vrijeme hodočašća u Rim, upitao želim li biti njegova žena.
Odredili smo datum početkom srpnja 2011., u Beču smo stali zajedno pred Boga i sve drage uzvanike koji su s nama podijelili taj nezaboravan dan. Sada smo već roditelji, Bog nam je podario prekrasnog zdravog sina, a mi smo presretni i prezahvalni na tome daru.
kathTreff nam je pomogao da pronađemo jedno drugo, usprkos stotinama kilometara udaljenosti, a isto će se dogoditi i vama uz samo malo vjere i povjerenja u Boga!Sve priče sretnih parova

Pronađi partnera za život


Postani član