Krunoslav i Maja - brak nakon 10 godina ustrajne molitve

Dragi naši, braća i sestre u Kristu.. I mi smo bili tragatelji za onom pravom ljubavlju, baš kao i vi..

Htjeli bismo vam posvjedočiti, te vas tako ohrabriti na vašem putu, da ustrajete i ne odustajete, a prije svega ne od Boga, od molitve i obraćenja Njemu, koji sve vodi i okreće na dobro onima koji Ga ljube.

Jer, On će vas pripremiti za onu / onog pravu / pravog, a na vama je djevojke i mlade žene da budete negdje gdje vas vaš budući dragi može naći, a na vama mladići i mladi muževi da tražite, pristupate, a iznad svega da se svi uzdamo i imamo povjerenja u Njega, Njegovu volju, Njegovo vrijeme.

Imam 36 godina i dugo sam, nakon par neuspjelih svjetovnih ljubavi i obraćenja nakon toga, molila i iznosila svoje želje dragom Bogu.

On me kroz to vrijeme čistio, palio moje nedostatke, slabosti i mane. . Tražila sam istovremeno i svog suputnika, no nikako nije dolazio (10 godina sam molila). 

Bog je znao pravo vrijeme, a na meni je bilo da Mu vjerujem, vježbam se u tome, otvaram Mu se, vježbam se i u tome, predam Mu se i predajem svaki dio sebe, i dobro i loše. 

I kako sam iznosila i svoje razne želje dragome Bogu u tom čišćenju i liječenju mojih rana prošlosti s raznih područja (sve vam On čuje, svaku molitvu i želju), tako je došlo vrijeme da se te molitve uslišaju, ali ne samo molitve, nego Bog daje i povrh svih želja koje sam Mu iznosila.

Doveo mi u život jednu predivnu osobu koja me gradi, pomaže mi, oslonac mi je, razumije me i sve to kao nikada nitko u životu, baš je osoba koja mi je trebala uvijek u životu i mnogo više od onoga što sam si ikada željela – prava osoba za mene, Bogu hvala i slava. . :) 

I još bismo htjeli posvjedočiti da smo se odlučili za čisto hodanje po Frkinu (to je bila jedna od mojih želja – koju je On ostvario, njegov pristanak bio mi je jedan od puno znakova da je on taj). . Radi se o hodanju bez dodira, poljupca, zagrljaja, uz zajedničku molitvu, odlaske na Svete Mise i duge nježne razgovore. . Tako par brže sazrije za brak (i mi smo brzo) i divno se duševno poveže i naraste. . Eto nas sada već u braku, sretnom i ispunjenom braku (svakim danom nam je sve bolje i bolje). . Navedenome hodanju po Frkinu smo dodali radosno bračno darivanje i sretni smo oboje, Bogu hvala i slava. . :) 

Link o takvom hodanju: https://www.youtube.com/watch?v=1_fDRVyINPc

Glavno što smo htjeli poručiti: da se ohrabrite i da ne odustajete, jer vaša ljubav vas čeka. 

Bog sve posloži (ako Mu dozvolimo). 

Krunoslav i Maja

 

*Photo: Antonio Guillem, credit: Getty Images

 

Sve priče sretnih parova

Pronađi partnera za život


Postani član