Christian i Charlotte

Moj muž i ja upoznali smo se u veljači 2010. na vašoj stranici i do dana današnjeg ne prestajemo zahvaljivati Bogu na Njegovoj providnosti i vašem portalu.

Prije nego što smo se učlanili na kathTreff, nismo baš imali sreće u ljubavi... Nismo nikada imali partnere s kojima bismo dijelili vjeru i vrijednosti, a znali smo da to mora biti temelj za brak i obitelj.

Moj suprug se prijavio, jer je želio napokon upoznati žene koje su vjernice, iako nije bio stvarno spreman za vezu zbog loših iskustava iz prošlosti...

Što se mene tiče, izgubila sam vjeru da onaj pravi za mene negdje postoji, no znatiželja je bila jača od mene i željela sam sama stvoriti vlastito mišljenje o vašoj stranici.

Chris je bio prvi čovjek čiji mi je profil zapeo za oko. Poslala sam mu neku blesavu poruku, a on je na nju odmah odgovorio.
Poruke koje su uslijedile bile su duže i dublje, a na kraju smo počeli i izlaziti.

U našoj komunikaciji i na sastancima uvijek smo pazili da idemo polako, nismo željeli žuriti, iako smo se sviđali jedno drugome.

Moj muž je bio posebno oprezan, jer nije želio još jedan odnos koji neće završiti brakom pa smo bili strpljivi i pustili da vrijeme pokaže nosimo li, uz vjeru, i jedno drugo u srcu.

Iako nismo bili spremni za vezu u početku, jedno drugo smo polako osvajali, jer smo shvatili da se slažemo u svemu što je važno - i da dijelimo vjeru, otvorenost prema novom životu, da su nam brak i obitelj jednako sveti i da dijelimo smisao za humor.

U braku smo od 24.09.2011., a sada smo i ponosni roditelji naše kćeri Ane, koja je na svijet stigla 01.01.2013.
Sve priče sretnih parova

Pronađi partnera za život


Postani član