Ljetovanja za katoličke samce - Prijavite se na vrijeme!

Krk ili Badija, pitanje je sad? Prijavite se za ljetovanja u organizaciji Katoličke udruge Prilika za susret na vrijeme - broj mjesta je ograničen!

04.08. - 10.08. Samostan sv. Marije Glavotokotok Krk, Ljetni kamp "Zajedno koračajmo do Ljubavi"
Budući su cijene otišle jako gore morali smo promijeniti cijenu na dosta više u odnosu na prošlu godinu stoga nudimo mogućnost uplate na više rata (1-4) molimo samo da prilikom uplate pratite upute za uplatu koje su navedene u prijavnici.
Molimo samo da radi ograničenog broja mjesta ne čekate dugo s prijavama jer će se nakon popunjenih mjesta otvoriti liste čekanja. 
PRIJAVE I INFORMACIJE:
 
 

13.08. - 17.08. Samostan Badija - Ljetni kamp "Zajedno koračajmo do Ljubavi"

Ovo je izvanredna prilika i velika čast da smo dobili ovu predivnu lokaciju, iako je 4 dana biti će vrlo sadržajan program. Smještaj je ovdje zaista vrhunski. Sobe su komforne i klimatizirane a otok je jedinstven i bajkovit. Budući su cijene u odnosu na prošlu godinu više nudimo mogućnost uplate na više rata (1-4) molimo samo da prilikom uplate pratite upute za uplatu koje su navedene u prijavnici. Radi ograničenog broja mjesta ne čekajte dugo s prijavama jer će se nakon popunjenih mjesta otvoriti liste čekanja. 

PRIJAVE I INFORMACIJE: https://bit.ly/PzSljetoBadija 

https://www.youtube.com/watch?v=cxcfTnRX198&t=41s

 

Sve vijesti

Pronađi partnera za život


Postani član