Stranica vam ne dozvoljava da upisujete osobne kontakt podatke u profil - znate li zašto?

Naša stranica automatski onemogućava upisivanje kontakt podataka u profile korisnika. Međutim, primijetili smo da neki članovi i dalje pronalaze načine da zaobiđu ovo pravilo i pritom su vrlo kreativni.

Pravilo je jasno - Članovi ne smiju u profilu ostavljati kontakt podatke uključujući, ali ne ograničavajući se na: e-mail adrese, telefonske brojeve, adrese stanovanja, profile na društvenim mrežama i druge osobne podatke za kontakt. 

Zašto? Četiri su dobra razloga za to

1. Sigurnost i privatnost korisnika

   Ovim pravilom štitimo privatnost i sigurnost svih članova. Ostavljanjem osobnih podataka u profilu, korisnici se izlažu riziku od neželjenih kontakata, krađe identiteta i drugih oblika zloupotrebe.

2. Osiguranje kvalitete usluge

   Stranica se financira isključivo iz članarina - ne prodajemo vaše podatke niti vas bombardiramo reklamama, što znači da su članarine ključne za održavanje i razvoj platforme. Ako članovi razmjenjuju kontakt podatke izvan platforme, postoji rizik da će smanjiti aktivnost na stranici, čime se smanjuje i financijska održivost same platforme. Kada bi se svi na taj način ponašali, stranica odavno ne bi postojala.

3. Poticanje korištenja komunikacijskih alata unutar platforme:

   Naša platforma nudi sigurne i kontrolirane alate za komunikaciju koji omogućuju članovima da se upoznaju bez izlaganja svojih osobnih podataka. Korištenjem ovih alata, članovi mogu graditi povjerenje prije nego što odluče podijeliti svoje kontakt informacije.   

Ograničavanje razmjene kontakt podataka pomaže u osiguravanju da komunikacije među članovima budu ozbiljne i smišljene. To smanjuje rizik od spamova, prevara i neprimjerenih kontakata te pomaže u održavanju ugodnog i sigurnog okruženja za sve korisnike.

4. Zakonska usklađenost

   Ovaj pristup također pomaže u usklađivanju s relevantnim zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka i sigurnosti korisnika na internetu.

 

Što se događa ako upišete svoje osobne podatke u profil?

U trenutku kada primijetimo prvo kršenje ovog pravila, bez vašeg znanja obrisat ćemo kontakte iz vašeg profila.

Unesete li ih ponovno, obrisat ćemo ih ponovno i upozoriti vas da to ne činite. 

Upišete li ih i treći put, prema pravilima stranice na koja ste pristali učlanjenjem, onemogućit ćemo vam korištenje profila.

Stoga, za dobrobit i sigurnost svih članova te za održavanje kvalitete usluge, još jednom molimo sve korisnike da ne ostavljaju osobne kontakt podatke u svojim profilima.

Ponašajmo se u skladu s vrijednostima zbog kojih smo se i prijavili na ovu stranicu i poštujmo pravila koja su postavljena za naše zajedničko dobro.

Sve vijesti

Pronađi partnera za život


Postani član