"Bezgranična Ljubav" - 1. prekogranični susret katoličkih samaca RH-BiH

Pozivamo vas na duhovni izlet DOLJANI-HUTOVO BLATO, 11-12.5.2024. "Bezgranična Ljubav" naziv je 1. prekograničnog susreta katoličkih samaca RH-BiH 11-12.5.2024

Dragi članovi naše KatSus zajednice, uz uskrsne čestitke - i nove lijepe najave: naš BiH ogranak nastavlja s organiziranjem aktivnosti susreta i povezivanjem naših članova iz RH i BiH - ovaj puta Duhovnim izletom "Bezgranična Ljubav", u suradnji s fra Željkom Klarićem, povjerenikom za pastoral obitelji Šibenske biskupije, te Katoličkom udrugom "Prilika za susret" i udrugom "Kristov Stol" iz RH, te udrugom "Ono malo više" iz BiH. 

Lokacija događanja je uz sam granični prijelaz Doljani, u krasnom Svetištu - pri župi Dračevo, te u Parku Prirode Hutovo Blato. 

Susret je namijenjen osobama u dobi od 27-50 godina, koje su otvorene za nova poznanstva, i imaju uvjete za sklapanje katoličkog braka.

Teme će biti više nego zanimljive i poticajne: "Upoznaj Ljubav" i "Koje su granice Ljubavi?" s mogućnosti interaktivnog sudjelovanja u većim i manjim grupama.

Sam ambijent i prirodne ljepote čapljinskog, neretvanskog kraja i parka prirode Hutovo Blato, uz planiranu zajedničku vožnju brodicama i posjet zanimljivim lokacijama i vidikovcu, otvara nove horizonte, ne samo u geografskom, nego i u duhovnom smislu, uz stručno vodstvo našeg fra Željka i organizatora.

Uz poticajno okruženje, uživanje u dobrom društvu i prirodnim ljepotama, vrhunac subotnjeg dana će svakako biti zajednička sv. misa u prekrasnom svetištu Doljani, uz samu granicu. 

Sve koji ostaju i u nedjelju očekuje posjet svetištu Hrasno i sudjelovanja na svečanoj misi za Majčin dan, te zajednički posjet egzotičnoj spilji Vjetrenica. 

Dođite, upustite se u ovu jedinstvenu duhovnu avanturu, upoznajte zanimljive osobe jednako hrabre poput vas, za otisnuti se u istraživanje živopisnih hercegovačkih lokacija, i novih životnih perspektiva. 

Ispunite naš obrazac, dogovorite opcije prijevoza i dolaska u Doljane, te možda u uskrsnom duhu, poput učenika na putu u Emaus, susretnete i prepoznate i uskrslog Krista u ovom našem jedinstvenom aranžmanu. 

 

Prijavnica je ovdje!

https://forms.gle/9akZTmapnhXH1kdH8

Sretan Uskrs! I dobro došli! 

Sve vijesti

Pronađi partnera za život


Postani član