4. studeni 2023 - Drugi nacionalni susret osoba otvorenih za katolički brak

Dragi prijatelji, nakon velikog uspjeha prvog nacionalnog susreta osoba otvorenih za katolički brak, s ponosom vas pozivamo na drugi nacionalni susret pod geslom "Evo, sve činim novo!" (Otk 21, 5) Ne čekajte s prijavom https://bit.ly/PzSKarlovac

Ovaj jedinstven događaj okupit će samce iz cijele Hrvatske, Bosne i Hercegovine, u duhu zajedništva, molitve i druženja.

Prošle godine, više od 400 srca otvorenih za katolički brak okupilo se u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu, gdje su svjedočanstva bračnih parova, inspirativna predavanja i zajednička molitva oblikovali nezaboravan dan. Ovo nije samo susret; to je prilika da otvorimo svoja srca Gospodinu, da se nadahnemo i otvorimo oči za pronalazak srodne duše.

Prve subote u studenom (04. 11.) ponovno okupljamo sve nevjenčane u dobi od 27 do 50 godina. Ovaj susret bit će prilika da razgovaramo o životu, suočimo se s strahovima i predrasudama te zajedno tražimo put prema ostvarenju poziva - katoličkom braku.

Očekuje vas program koji uključuje predavanja, pobožnost svetom Josipu, svetu misu, zajednički ručak te vrijeme za međusobno upoznavanje. Osvježit ćemo sjećanja na prošlogodišnje nezaboravne trenutke i zajedno stvarati nove uspomene.

Ovaj susret je prilika da se povežemo s osobama koje dijele naše vrijednosti i vjerovanja, da se otvorimo novim mogućnostima i, tko zna, možda pronađemo svoju srodnu dušu.

Ljubav nema ograničenja, nema straha i sve čini novo! Zato vas pozivamo da se hrabro pridružite Drugom nacionalnom susretu osoba otvorenih za katolički brak.

Neka vjera, ufanje i ljubav budu vaš vodič na putu prema sreći i blagoslovu katoličkog braka.

Vidimo se na drugom nacionalnom susretu! 

Poveznica za prijavu - https://bit.ly/PzSKarlovac

S ljubavlju i u radosnom iščekivanju,

vaši organizatori

Sve vijesti

Pronađi partnera za život


Postani član