Hvala našim članovima za prekrasnih 10 godina!

Deset godina je prošlo od osnutka KatSusa - a svaki spojeni par na KatSusu postao je svjetlo nade i inspiracija za sve koji traže istinsku ljubav i zajedništvo. I od te potrage ne smijemo odustati!

Danas, dok slavimo ovu značajnu obljetnicu, želimo se zahvaliti svim našim članovima. Svima vama koji ste nam poklonili svoje povjerenje, koji ste svoje srce otvorili u potrazi za istinskom ljubavi i zajedništvom u vjeri.

Svaki spojeni par na KatSusu predstavlja potvrdu snage zajednice koja se razvila putem ove platforme i daje vjetar u leđa našoj misiji - promicanju katoličkog braka kao svjetionika nade u suvremenom društvu.

Svaka priča o uspjehu, svaki zajednički korak, svjedoči o tome kako je naša vjera moćna u spajanju ljudi na najdubljoj razini. Zahvalni smo svakom spojenom paru koji je spreman javno svjedočiti o Božjem planu za njihove živote i dijeliti svoje priče s drugima. Vaša hrabrost i otvorenost služe kao inspiracija svima nama.

Dok slavimo ovu obljetnicu, u prvi plan želimo staviti svetog Josipa kao izvor inspiracije i primjer vjerničkog života, posebno za katoličke samce.

Sveti Josip, kao skromni i vjeran muž Blažene Djevice Marije, pruža nam model poslušnosti Božjoj volji i povjerenja u Njegov plan. Njegova predanost, odanost i zaštita Svete Obitelji podsjećaju nas na važnost molitve, pouzdanja u Božju providnost i otvorenosti prema Njegovim nakanama.

Poput svetog Josipa, i katolički samci mogu pronaći utjehu i snagu u svojoj vjeri dok tragaju za svojim životnim partnerom.

KatSus, kao zajednica koja slavi vjeru i ljubav, nastavlja biti mjesto gdje se pojedinci mogu povezati s drugima koji dijele istu vjeru i želju za ispunjenim i duhovno dubokim odnosima.

Dok ulazimo u sljedeću dekadu, neka nam sveti Josip bude uzor i vodič u našem putu vjere i ljubavi. Neka svaki spojeni par na KatSusu bude svjetlo nade i inspiracija za sve nas koji tražimo istinsku ljubav i zajedništvo. Hvala vam što ste s nama dijelili svoje živote, svoje snove i svoju vjeru.

Ako ste stigli do ovdje čitajući našu zahvalu, dozvolite da se zahvalimo na još jedan način. Javite nam do kraja dana svoje korisničko ime sms ili whatsApp porukom na 098 1934 762 i primite na poklon članarinu - damama godišnja, gospodi tromjesečna. Jedini je uvjet da imate iskreno i potpuno ispunjen profil na katSusu.  

Neka nas sve Božji blagoslov prati dok nastavljamo putem vjere i ljubavi. 

Sve vijesti

Pronađi partnera za život


Postani član